Menu

OnsLokaal

onslokaal

OnsLokaal, streekwinkel en tuinterras. Een streekwinkel in Stokkum met lekkere en duurzame producten uit de Achterhoek en Liemers.

OnsLokaal is opgezet door André Menting. Waar hij eerder werkte voor de gemeente Renkum, was hij nu toe aan een nieuwe uitdaging. Na een tijd georiënteerd te hebben, besloot hij iets te gaan doen met voedsel. André volgde de ondernemersacademie Food en ontwikkelde zijn idee voor een winkel met streekproducten.

De lekkerste streekproducten in één winkel

Bij OnsLokaal krijg je de (h)eerlijkste producten uit de Liemers en Achterhoek! Mooie producten van producenten met passie. In onze winkel verkopen we een breed assortiment aan streekproducten, van dagelijkse producten als melk, jam en muesli tot delicatessen als wijn, bieren en luxe kaasjes. Op ons terras serveren wij eenvoudige gerechten van dezelfde producten en geniet je van onze dranken of een ijsje. Onze service is altijd met een glimlach.

Genieten op het tuinterras

Even uitblazen tijdens je wandeling of na je fietstocht? Op ons tuinterras ben je welkom om te smullen van eenvoudige gerechten en te genieten van de mooie omgeving. Neem een mooi cadeaupakket mee naar huis om vrienden en familie mee te verrassen. Of om zelf na te genieten van deze mooie streekproducten die met liefde en passie zijn gemaakt.

Veelzijdig aanbod

Ons aanbod is veelzijdig. Van dagelijkse producten als muesli en melk, tot delicatessen als zachte kaasjes en wijn. In veel producten proef je het ‘terroir’ van de streek: zoals wijn van de hellingen uit Stokkum, meel van lokaal geteelde granen en gemalen door de molen in Zeddam, scharrelvarkensvlees uit Etten, fruitsappen van de klei uit Groessen en zuivel van de kruidenrijke graslanden in Spijk.

Alle producten zijn met zorg bereid en verpakt. Vanwege de ambachtelijke kleinschaligheid en de wisseling van seizoenen, zijn niet alle producten het hele jaar door verkrijgbaar. Ook vind je bij ons geen kiloknallers en aanbiedingen, want wij geloven in een eerlijke prijs voor boer en tuinder en hun gezinnen. Op deze manier helpen we hen mee om het landschap, het dierenwelzijn en de biodiversiteit te beschermen. Door direct in te kopen bij de producenten, met zo min mogelijk tussenschakels, betaal je een eerlijke prijs voor een verantwoord product.

Bij ons vindt je producten van o.a.:

 • Fruitkwekerij De Stokhorst, Groessen
 • Molenmeel Montferland, Zeddam
 • Zuivelboerderij Hof Zul Walde, Spijk
 • Wijngoed Montferland, Gendringen
 • sAnders Hof, Etten
 • Mmm van Marie, Netterden
 • Koffiebranderij Peeze, Arnhem
 • Kemper Schoap, Winterswijk-Kotten
 • Nootsaeck, Doetinchem
 • BD boerderij Ruimzicht, Halle
 • IJsboerderij De Steenoven, Hummelo
 • Jerom’s delicate snoeperijen, Warnsveld

Eigen producten

We hebben ook onze eigen producten. Bijvoorbeeld onze droge worst: Helemaal naar eigen recept, met verantwoord vlees uit de streek en ambachtelijk bereid door onze slager Yoni. Laat je zintuigen prikkelen bij het proeven van deze worst en laat je gedachten afdwalen naar die goeie ouwe tijd waarin iedereen genoot van de tijd, ruimte en elkaar. Verkrijgbaar in drie eigenwijze varianten.

Contactgegevens
OnsLokaal
Kastanjelaan 20
7039CC Stokkum
06-30509988
info@onslokaal.nl
www.onslokaal.nl
Facebook